Celkem 18 fotografií, zobrazit všechny

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.


Částka:

Úrok:
%

Doba splácení:
let

Měs. splátka:
Prodejce:
realitní makléř: Dušan Machala
Dušan Machala
telefon: 731991222
dusan@machalareality.cz

Prodej domu - penzionu 346m2 s pískovcovým sklepem, Arnoltice, okres Děčín

Cena:
4.900.000 ,-
Popis nemovitosti:

Prodej domu – penzionu 346m2 s pískovcovým sklepem, Arnoltice, okres Děčín, včetně projektu rekonstrukce a pravomocného stavebního povolení.
Nabízíme k prodeji dům s podnikatelským záměrem ubytovacích služeb nebo k vlastnímu bydlení.
Nemovitost se nachází na jedinečném místě, v obci Arnoltice u Děčína. Obec i blízké okolí je turisticky vyhledávaná a velmi oblíbená lokalita uprostřed unikátní krajiny Českosaského Švýcarska. Za zmínku stojí například biotop Nový Svět, který je přímo v obci Arnoltice, dále 8km vzdálená obec Hřensko, která nabízí nespočet turisticky známých a vyhledávaných míst jako je například Pravčická brána a soutěsky. V blízkém okolí je také vyhlídka Belveder na Labské Stráni, vyhlídka Růženka v obci Růžová atd.
Budova má zastavěnou plochu 172 m² a celková plocha pozemku je 899m². Nemovitost se prodává včetně kvalitně a detailně vypracovaného projektu a stavebního povolení na stavbu penzionu. V návrhu se počítá se zvýšením počtu pokojů k užívání ve všech podlažích, včetně podkroví. Rekonstrukce v interiéru již započala bouracími a úklidovými pracemi.
Na pozemku je velký pískovcový klenutý sklep, v němž se nabízí realizace vinného sklepa a jeho využívání k příjemnému posezení. Brána ve spodní části nemovitosti umožňuje vjezd na pozemek, kde mohou být umístěna parkovací místa. Také je možno využít samostatně stojící altán, jako další volnočasové místo, třeba s grilem.
Tuto nemovitost vřele doporučujeme vzhledem jejímu umístění a potenciálu využití k rodinným či komerčním účelům v turisticky vyhledávané lokalitě. Objekt lze využít taky k výstavbě apartmánových jednotek, vlastního bydlení nebo rodinné rekreaci, a to s výrazně nižším rozpočtem rekonstrukce.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
23003
Operace:
Prodej
Adresa:
Arnoltice 145
Plocha pozemku:
899 m2
Plocha zastavěná:
172 m2
Plocha podlahová:
346 m2
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
V rekonstrukci
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Rok rekonstrukce:
2005
Výbava - popis:
altánek, venkovní posezení
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 50' 13.722"N, 14° 15' 49.320"E